0

Eetdagboek van Rachida… week #36

 

Na weken genieten en niks moeten is het echt weer tijd voor de realiteit. Deze week zijn de scholen in onze regio begonnen en dat betekent dat de kinderen ook weer terug naar school zijn en ik ook weer begonnen ben met het werk naast Healthy Sisters.  Deze week beginnen de Healthy Sisters ook weer met het eetdagboek. En vandaag trap ik af.

Mijn ontbijt bestaat vandaag uit havermout in amandelmelk met nootjes en blauwe bessen. Hierbij drink ik groene thee.

ed-akida02
Tussendoor eet ik een nactarine uit de koelkast. Op de een of andere manier vind ik nactarine koud het lekkerst. 

Mijn eerste werkweek zit erop! Ik haal de kinderen op en gaan samen lunchen. Wij hebben de zwemlessen bewust gewijzigd en gaan niet meer op de woensdagmiddag. Zo kan ik de hele middag met ze doorbrengen en wat leuks samen doen. Het zonnetje schijnt en dus lunchen we samen in de tuin met een heerlijk speltbroodje met gegrilde kip, gebakken ui en salade. Ook de kinderen smullen hiervan. We drinken er verse muntthee bij. 

ed-akida07
Na de lunch gaan we samen groenten en fruit plukken bij een super geweldige plek die ik pas ontdekt heb. In de vlog van vrijdag kunnen jullie hier meer over zien. Ze vinden het hier zoooo leuk dat ze niet naar huis willen. Ik heb water meegenomen zodat we wel goed blijven drinken.

ed-akida06

Thuis helpen de kinderen mij mee om het avondeten voor te bereiden. 

ed-akida03

Het zonnetje schijnt dus dan weet je wat Ali gaat doen. Barbecuen!!!

ed-akida04

Na heerlijk gegeten te hebben ga ik hardlopen en de kids en Ali gaan mee op de fiets. Wat hebben we het gezellig gehad onderweg. Dit gaan we zeker vaker doen. We hebben zonder het in de gaten te hebben gehad toch weer bijna 7km gelopen/gefietst!

ed-akida05

Voor onderweg hebben we water en ranja meegenomen. 

ed-akida09
Thuis mogen de kinderen nog een ijsje eten en ik pak een bakje yoghurt. Dit is ook meteen goed voor het spierherstel. 

ed-akida08

Na een lauwe douche neem ik nog een mok groene thee en kruip mijn bedje in.

XRach