0

Eetdagboek van… Rachida (week #16)

Vandaag gaan Najima en ik richting Amsterdam. Alleen we komen vandaag niet naar huis maar gaan daar heerlijk overnachten. Voor dat we richting Amsterdam gaan eet ik snel eieren in olijfolie gebakken met komijn overheen.

Akida-008

Op het station nemen we wat te drinken voor onderweg. Ik neem een groene thee.

Akida-001

In Amsterdam aangekomen hebben we een interview met Francien van GirlsLoveToRun. Hier drink ik een soya cappuccino. Helemaal vergeten een foto te maken. Maar je kunt je wel voorstellen hoe dat eruit zag 🙂

Akida-009

Hierna moeten we snel weer door naar onze volgende afspraak. Als we in Amsterdam zijn dan is het alleen maar rennen, rennen en nog eens rennen. Na deze afspraak gaan wij lunchen. Ik neem een couscous wrap met asperges. Dit was erg lekker.

Akida-004

Onderweg naar het hotel nemen we een sapje. Dit is het voordeel van Amsterdam. Je hebt overal van die heerlijke juice tentjes. Hier kunnen we in Brabant alleen maar van dromen. In het hotel krijgen we na een aantal leuke sessies een diner. Als voorgerecht een salade van asperges (het is echt asperge tijd) en parmezaanse kaas. De kaas heb ik niet opgegeten omdat ik dat niet lust.

Akida-002

Het hoofdgerecht was een heerlijk visje met groenten.

Akida-005

En het toetje was een brownie met vanille ijs en een eetbare bloemetje. Hierbij heb ik groene ijsthee gedronken. Porties waren niet echt op z’n Marokkaans maar ik zat wel vol.

Akida-006

Op onze hotelkamer heb ik een theetje in bed genomen en heerlijk ouderwets met Najima de nacht kletsend doorgehaald.

Akida-007

Kus, Rachida