0

Eetdagboek Najima

De laatste geschreven eetdagboek is weer even geleden. Kan ik me niet eens meer herinneren. Tussendoor hebben we wel video eetdagboeken gemaakt. Als het je leuk lijkt, je kunt ze nog zien op ons YouTube kanaal.

Uiteraard begin ik de dag met een glas water en zoals jullie van me gewend zijn gevolgd door koffie. Verrassend he? Een klein half uurtje later maak ik een groen smoothie van spinazie, blauwe bessen, amandelmelk en een banaantje.

Tijdens een boekpresentatie heb ik een proteïne shake gekregen. Zo drinken met water of alleen melk vind ik niet te drinken. Dus ik gooi zo’n zakje altijd door mijn smoothie.

Hij ziet er net zo uit zoals die smaakt. De proteïne zakje doorheen was niet heel geslaagd. Eerlijk gezegd is de helft door de gootsteen gegaan. Jammer!

Rachida en ik werken vandaag hele dag op kantoor en rond lunchtijd lopen we naar de supermarkt. Omdat mijn ontbijt niet echt geweldig was, kies ik voor een belegde broodje met tonijn, tomaat, kommer en sla. Brood eet ik niet vaak maar als ik het eet is het vaak buitenshuis.

Tussendoor op kantoor eet ik 2 mandarijntjes die Rach heel lief meegenomen heeft voor mij.

Avonds eten we bij Rach, we gaan zoals Noor het noemt een wraps party houden. Allerlei mixjes maken we klaar en ieder mag naar eigen keuze beleggen. Super handig en zeker met meerdere mensen.

We maakten een snap van de bieten wrap en kregen ineens zoveel respons van jullie dat Rachida en ik besloten meteen een video ervan te maken. Super spontaan en hopelijk wordt het een leuke filmpje als we hem gaan editen. Hij komt snel online! Voor nu alvast een voorproefje.

Maandag hadden we een stevige bootcampje van een van onze trainers en ik voel de spierpijn nog. Dus hardlopen sla ik vandaag even over. In plaats daarvan doe ik op youtube een yoga lesje. Na yoga doe ik nog een koffietje en grote glas water bij Rachida. Sowieso heb ik vandaag heel veel water op.

Na een warme douche thuis drink ik nog een grote kop verse gember thee terwijl ik nog wat laatste mail dingetjes afrond.

Hoop dat je het weer leuk vond om de eetdagboek in geschreven vorm te lezen.

Rachida, its up to you! Tot de volgende keer!