0

Eetdagboek van… Najima (week #13)

Hi, daar ben ik weer, met mijn eetdagboekje. 

Coffee please, zoals elke ochtend. De laatste tijd lijk ik de koffie nog harder nodig te hebben ‘s ochtends. Helemaal zwart. Voor de koffiedrinkers onder ons, hoe drink jij jouw koffie?

Koffie

Goed, ik drink mijn koffie thuis maar ik werk vandaag niet vanuit huis, maar vanuit een superleuke tentje in Strijp S in Eindhoven. Ik heb gemerkt dat wanneer ik in een andere omgeving werk veel meer doe in minder tijd dan thuis. Dus zoek ik regelmatig leuke tentjes op om daar rustig te werken. 

ontbijt

Ik bestel een Acai bowl en een potje thee met munt en gember. Heerlijk! Een echte ontbijt feestje. Ik geniet en werk hard door.

thee

Rond de lunch rij ik weer naar Helmond, waar ik een stop maak bij mijn zus (niet Rachida, we hebben er nog een dozijn andere 😉 Bij mijn zus eet ik een nieuwe combinatie. Althans nieuw voor mij. Speltcracker met pindakaas en banaan. Dit is een variatie die ik heel veel voorbij zie komen maar nooit zelf aan heb gewaagd. Volgens mijn zus, echt de moeite waard.  Dus ik proef maar en ja hoor, ZE HEEFT GELIJK. Ik heb er een nieuwe verslaving bij. Een verantwoorde pindakaas kun je bij de bio winkel kopen of zoals ik vaak doe, bestellen via de Body & Fit shop.

banaan

Zoals altijd blijf ik te lang hangen en ik snack van wat nootjes met veel theetjes. En omdat ik toch al heerlijk zit te luieren hier, eet ik ook maar meteen mee. Mijn zus maakt een heerlijke tajine.  Daarna gaan we met z’n allen wandelen. Een nieuwe favorieten bezigheid van ons. Om na het eten, ondanks de andere trainingen, een flinke wandeling te maken. Echt heerlijk is dat. Met alle zussen aan de wandel.

tajine

Oh ja, we zijn vorige week vrijdag ook met een 3-daags detox kuur begonnen. Maar dat zien jullie zondag in een extra video om stipt 15:00 uur.

Rach, jij bent ‘m

Lots of love,

Najima