0

Eetdagboek Najima: Wat eet ik op een dag?

Het is donderdag en dus tijd voor een kijkje in mijn eetschema oftewel mijn eetdagboekje. Vanochtend heb ik hardlooptraining gegeven aan onze 3e hardloopgroep. Dit is nog een startende groep en hoef zelf niet veel inspanning te verrichten. Ik hou het voor vertrek alleen nog even bij koffie.

Het was heel frisjes vanochtend, zodra ik thuis ben spring ik onder een warme douche en blijf lekker hangen in mijn dikke badjas. Ik ga voor een 2e koffie en een bordje havermout met banaan en walnoten. Een super heerlijke combinatie en met dit koude weer kan ik een warme bordje havermout heel erg waarderen.

Na mijn ontbijt drink ik nog een grote mok thee met verse citroen. De inhoud van de mok is 475 ml, yes bijna een half liter. Ik drink vandaag 4x uit deze mok. Tel maar uit ๐Ÿ˜‰

Rachida en ik besluiten spontaan buiten de deur te lunchen in Eindhoven. In Eindhoven heb je zoโ€™n gaaf concept. Het is beetje ala foodhallen in Amsterdam. Het heet โ€˜โ€™down town gourmet marketโ€™โ€™ Je vindt ze aan de smalle haven. Als je de heuvelgalerie achter uitloopt. Hier vind je van alles.

Je kunt het zo gezond of ongezond maken als je wil. Ik ga voor een Pokebowl en Rachida gaat voor de zoete aardappel frietjes. Mijn pokebowl was heerlijk maar ik heb ook een paar frietjes gejat van Rachida en die waren minstens zo heerlijk.

Omdat ik best goed ontbeten heb en daarna goed lunch heb ik geen behoefte aan tussendoortjes.

Het is vandaag echt een winterse dag voor mijn gevoel. Het is heel grauw en koud. Ik maak verse witte bonen. Die ik een dagje eerder al had laten weken. Foto is misschien niet erg fotogeniek maar op het nippertje kon ik nog een foto maken. Andere helft van de bord was al leeg, haha! We hebben hier trouwens een video over gemaakt op ons youtube kanaal.

Hopelijk heb je weer wat inspiratie op kunnen doen en Rachida, tikkie jij bent โ€˜m

Liefs Najima

[ads2]