0

Eetdagboek van Najima: Maandag cheatdag!

Het eetdagboek is terug, het is even geleden maar Rachida en ik gaat het weer oppakken maar dan net in een ander vorm. In plaats van alleen maar te laten zien wat we eten, maken we er een algemeen dagboek van. Dus alles wat ons op die dag heeft beziggehouden. Rachida en ik zullen dat om de week doen. Dus ik deze week, zij volgende week…. leuk toch?

Mijn dag begint maandag heel vroeg, om precies te zijn om 6 uur ‘s ochtends.

najima002

De avond ervoor had ik al een smoothie gemaakt. Deze bestond uit spinazie, banaan, blauwe bessen en kokoswater. Ideaal ontbijtje als je vroeg weg moet. Uurtje later haal ik Rach op. We moeten vroeg de trein nemen richting Hoofddrop, maar wat was het afgelopen maandag een HEL met het openbaar vervoer.  De ene vertraging na het andere. Om 10 uur moesten we in hoofddorp zijn maar onze trein gaat niet verder dan Schiphol. Na kort overleg met onze afspraak wordt er een Uber gestuurd.

najima003

Dat moment moet natuurlijk wel vastgelegd worden.  We geven een presentatie over Healthy Sisters bij Sanoma.

najima004

De terugweg is net zo’n hel. Rach en ik stappen op Amsterdam centraal weer uit, haastig op zoek naar eten! Op mijn smoothie na vanochtend heb ik niks meer gehad en het is al bijna 13:00 uur. We hebben redelijk een dip bereikt en het eerste wat we zien is het Pancake huis! Ooh, we cheaten op maandag! Maar we hadden er zo’n zin in en vooral onwijs veel honger.

najima005

Na een kort rondje in het centrum gaan we weer richting huis, zonder vertragingen maar met een warm theetje, gelukkig!

najima006

In de auto richting huis eet ik een proteïne bar, maar niet helemaal. Ik vind hem net iets te machtig en niet heel erg lekker.

najima007

Als ik thuis ben ga ik heerlijk koken, iets wat ik lang niet meer gegeten heb en wat ik hard kan gebruiken. Linzen met pompoen!

najima009

Enige nadeel is het schillen van de pompoen. Maar het is het zo waard! Echt een van mijn favorieten avondeten.

najima011

Rest van de avond is het tijd voor mijn pyjama, bed en theetjes

 

Lots of love,

Najima