0

Eerste brief uit Zuid-Frankrijk

Rachida is op vakantie en Najima heeft besloten om de zomer in Nederland door te brengen. Om elkaar en jullie op de hoogte te houden zijn wij tijdens de vakantie pen zusjes. We schrijven elkaar om de dag, hoe onze dag verlopen is en wat we gedaan hebben.

Lezen jullie gezellig mee?

Hi Sissy,

Yeahhh….Wij zijn aangekomen na een tussenstop bij onze eerste bestemming. Zuid- Frankrijk 🇫🇷Hier blijven we een aantal dagen. Al bij de eerste afslag hier naartoe voelde ik gewoon de rust. Wat een mooie omgeving. We hebben hier tijdens een stop een heerlijke picknick gehad.

Dat Zuid-Frankrijk prachtig is hoef ik jou eigenlijk niet te vertellen. Wij zijn jaren met de familie in de Provence geweest. Wat een mooie tijden en ik vind sowieso dat we dat gauw weer moeten doen met zn allen. Het is echt fijn om hier weer te zijn. We zitten op een prachtige locatie en ideaal om even rustig de vakantie te beginnen.

De lokatie heeft uiteraard een zwembad. Dat was/is een vereiste van de kinderen. Eerste wat ze deden bij aankomst is zwemkleding aan een een frisse duik nemen. Bij de next stop is het mijn beurt… hahahah

Ik ben weer helemaal verliefd. Je kent het wel, luikjes, deurtjes en steegjes. Ene steegje nog mooier als het ander. Koffietje hier, drankje daar! Ik heb met Sarah afgesproken om morgenvroeg een rondje te gaan (hard)lopen. Zo kom je op de mooiste plekjes. Ben benieuwd of ik Sarah wakker kan krijgen!

Hoe is het eigenlijk met jou? Mis je me al een beetje?

Ik wacht met smacht op jouw brief!

Een hele dikke kus van mij!