0

Drukke mama!

De vraag die ik als moeder veel gesteld krijg is hoe ik het toch allemaal doe. Want ik ben vaak met 1001 dingen tegelijk bezig zoals trainingen geven, zelf trainen, Healthy Sisters, mijn werk op de basisschool, mijn gezin, huishouden, etc…

Allereerst zal ik niet ontkennen dat ik het druk heb. Maar ik heb het druk met alleen maar hele leuke dingen. Dingen die mij ook een leukere moeder en vrouw maken.

Mijn gezin is het allerbelangrijkst en gaat ten alle tijden voor alles. Daarom heb ik vanaf dit schooljaar besloten om minder te gaan werken. En ik werkte al zo weinig. Ik ben van 12 uur naar 4 uur per week gegaan. Vanaf het moment dat ik kinderen kreeg heb ik de keuze gemaakt niet veel te werken. Ik weet dat dit natuurlijk een luxe positie kan zijn maar soms moet je keuzes maken.

Zo kan ik deze uren in Healthy Sisters steken en ben ik er als mijn kinderen van school komen. Mijn kinderen hebben nooit eigenlijk in de gaten dat ik aan het werk ben. Ik werk veel onder schooltijden en als ik op andere tijden aan het werk ben dan zorg ik dat ze altijd in hun vertrouwde en veilige omgeving blijven.

5d566809-df5e-4931-a6f8-a9ae4a88b074

Het is ook een kwestie van plannen. Ik plan alles zo goed en veel vooruit. Ik heb een grote planner in de keuken hangen en zo zie ik in een oogopslag wat wij in die week hebben allemaal hebben staan.

Weekenden zijn heel heilig. Dit is voor ons echt qualitytime met ons gezinnetje. Wij ontbijten in het weekend altijd met het hele gezin samen. In het weekend plannen we ook zoveel leuke dingen in die we met het hele gezin kunnen doen.

Trainingen geven en zelf trainen gaan altijd volgens de planningen. Dit geldt overigens ook voor onze andere afspraken. Wij plannen deze op momenten die voor ons het beste uitkomen.

Dit allemaal zou ik natuurlijk niet in mijn eentje kunnen. Mijn man helpt enorm veel mee met zowel de kids als met Healthy Sisters, daarnaast ben ik gezegend met een aantal topzussen die altijd bijspringen als het nodig is!