0

Detox met Tastea!

Beiden houden we van thee. Ik kan liters per dag drinken, zeker nu met het kouder wordende weer drink ik de ene beker na de ander op. Wat Najima ‘s morgens met koffie heeft dat heb ik met thee. Zonder thee begint voor mij mijn dag niet.

Dat is ook Tastea opgevallen en ik mocht daarom 3 smaken uitproberen. Ik heb gekozen voor de Detox thee blends en de Fresh Habibi. De naam had meteen al een voorsprong 😉

De Fresh Habibi is te vergelijken met de Marokkaanse muntthee. Meteen goed! Super lekker en heel vertrouwd. Daarbij had ik na de vakantie last van een opgeblazen gevoel. Dat heb ik vaker na een vakantie, dan is mijn stofwisseling helemaal in de war. Dus mijn keuze om de Detox morning en evening blend erbij te nemen was vrijwel logisch en zeker na het lezen van de positieve reacties op de website van Tastea.

Ik moet eerlijk zeggen dat ik blij verrast ben. Dat was eigenlijk meteen al bij het openen van de blikken. Er zaten echte losse theebladeren in, de geur was erg lekker en ik ontving ook een fijne theebeker met een theezeef. Zo fijn…niets vervelender dan theebladeren doorslikken tijdens het drinken. En de blikken zelf passen goed in mijn thee/coffee hoekje in de keuken.

Ik heb de thee 30 dagen lang gedronken. Ik vond het een fijne aanvulling op mijn huidige healthy lifestyle. Veel mensen vallen er van af, wat bij mij ook het geval was. Mijn opgezette buikje van de
vakantie verminderde aanzienlijk maar de Detox thee is wat mij betreft wel echt een aanvulling. Ik eet gezond en loop 3x per week hard. Dus verwacht niet dat van het drinken van de thee alleen
ineens de kilo’s eraf vliegen. Ik heb het als heel fijn ervaren, en ik voelde me er ook fitter door. Je kent wel het gevoel na de vakantie.

Of ik de thee aanraad? Absoluut! Naast het feit dat ik mijn opgeblazen gevoel kwijt raakte was het een goede boost voor mijn lichaam. Daarbij vond ik het heerlijk om te drinken. Het had een fijne
zachte smaak en niet dat zure sterke wat je vaak met Detox thee hebt.

Dat de 30 dagen erop zit is geen ramp. Ik ga lekker door met het drinken van de thee en daarbij heeft Tastea genoeg smaken om lekker af te wisselen.

Ik snap dat je nieuwsgierig geworden bent en daarom krijg je een kortingscode van ons. Gebruik de code HEALTHYSIS5 voor 10 oktober, 2018 en je ontvangt €4,95 korting bij besteding vanaf €25!
Laat je ons weten wat je ervan vindt? Neem ook zeker een kijkje op www.tastea.eu