0

De twee ingeruild voor een drie

Vroeger keek ik erg uit naar verjaardagen, een dag wat (bijna) alleen in het teken staat van jou (en een vrijbrief om naar binnen te werken wat je wil).

Maar naar mate de cijfertjes oplopen hoe minder het uitkijken wordt naar deze dag.

Maar elhamdolilah ben ik op een leeftijd gekomen waar ik met trots op kan terugkijken. Waar ik vroeger zo onzeker was, niet goed wist wat ik wilde en welke richting ik op wilde varen. Kan ik nu van mezelf zeggen dat ik zekerder dan ooit ben. Ik kan aanvoelen wat ik wil, en vooral waar ik naartoe wil werken.

Trots kijk ik terug op geweldige jaren als twintiger en ben ik klaar om bij de dertigers aan te sluiten. Dit jaar wordt namelijk een knaljaar, met veel mooie dingen. Op zowel zakelijk als persoonlijk vlak! Doelen en dromen die werkelijk gaan worden. Die doelen en dromen heb ik te danken door de juiste positieve mensen om mij heen te verzamelen. Die mij dagelijks weer uitdagen het beste uit en voor mezelf te halen. Jullie weten wie jullie zijn, alleen maar liefde voor jullie ❤️

Allen bedankt voor jullie mooie felicitaties,  woorden en dua’s. Daar zeg ik alleen maar Ameen op!