0

Dankbaar voor LOVEmber

Wat een mooie maand was het. Voor mij is het geen november maar echt LOVEmber. Zoveel mooie momenten. Momenten waar je intens dankbaar voor moet zijn, en dat ben ik! Dankbaarheid is de key tot alles. Graag deel ik met jullie mijn mooie Lovember maand. Momenten om te koesteren.

Een mooi moment, die ik ook buiten Lovember koester, is het brengen en ophalen van mijn kleine neefje en nichtje van school. De verhalen, de gekke en grappige verhalen die zij onderweg delen, echt te leuk!

lovember1

Een theetje doen tussen alle hectiek door met hele bijzondere mensen, die ik te weinig zie!

lovember2

Een ander bijzonder en dankbaar hoogtepunt was het tekenen van ons eerste boek contract ,die in mei uitkomt. Zo onwerkelijk!

lovember3

Onmisbaar in deze lijst is het winnen van de publieksprijs, massaal door jullie gestemd. Nog steeds daarvan aan het nagenieten. WOW!

lovember4

In Porto heb ik een heerlijke geurtje ondekt bij de Zara, maar omdat de fles zo groot was kon ik deze niet meenemen. Maar de Zara in Eindhoven heeft ‘m ook, hij is zo lekker en je ruikt er de hele dag naar. Geurtje doet me denken aan de mooie momenten in Porto met mijn zussen.

lovember5

Nog zoveel mooie momenten, momenten die we soms voor lief nemen maar ontzettend belangrijk is om bij stil te staan. Ik merk dat ik soms dingen als vanzelfsprekend zie en dat is eigenlijk het gevaar. Niets is vanzelfsprekend.

Dit moment is misschien heel gek, maar hier ben ik wel heel dankbaar voor. Mijn nieuwe tas. Ik heb echt een tassen tic en deze stond al heel lang op mijn lijstje. Mijn nieuwe okergele Furla tasje 😉

lovember6

Waar ben jij dankbaar voor?