0

D-Day: Onze boeklancering!

Terwijl jullie dit lezen lopen Rachida en ik waarschijnlijk vol spanning en zenuwen door het prachtige 5&33 waar ons lancering wordt gehouden. Naar deze dag hebben we lang toegeleefd.

Ondanks dat we een klein jaartje hier mee bezig zijn geweest, voelt het sinds afgelopen vrijdag zo anders. We mochten de eerste exemplaren in ontvangst nemen bij de drukkerij.  Het gevoel wat je daarbij krijgt is echt met geen duizend woorden te beschrijven. Het is ineens zo tastbaar.  Maar ook om alle boeken zo te zien was best emotioneel. Hier kun je het video terugzien…

Vandaag 24 mei vieren wij dit met familie, vrienden, en iedereen die op wat voor manier ook bijzonder voor ons is.

De afgelopen week begon de spanning toch wel te stijgen. Rachida en ik moesten af en toe elkaar echt even knijpen. Gaat dit echt gebeuren? Wil iemand wel ons boek lezen? Komt er iemand naar onze lancering? En zo maken we elkaar de hele dag gek met allerlei stomme vragen.

Want als wij ergens zeker van zijn en iets is waar wij zo ontzettend trots op zijn is het wel ons boek. Waar ik naartoe wil met dit blog is dat wij zo intens dankbaar zijn, en het aller gelukkigst omdat wij dit samen mogen meemaken. #soulmates

We proberen straks rond 18:00 uur jullie even live mee te laten genieten op Instagram. Vergeet ons niet te volgen om dit niet te missen. Hoop dat de verbinding en alles eromheen gaat meewerken. Dus hou dat even in de gaten. Maar geen nood verder, er komt sowieso een vlog over de boeklancering.

Bedankt voor alle lieve reacties, ze doen ons zo ontzettend goed.

Dit boek is van ons samen….

Liefs,

Rachida en Najima

[ads2]