0

Brief aan Rachida

Lieve Rachida aka Rach aka Reshoed,

Vond je het de afgelopen jaar ook echt zo omgevlogen? Ik heb het gevoel alsof ik nog nieuwjaar van vorige jaar aan het ‘’vieren’’ ben. Ik dacht ik kan wel een terugblik overzicht schrijven maar hoe leuk is het als ik jou schrijf hoe ik met jou 2017 ervaren heb? Even ons rubriekje ‘’pen vriendinnen’’ onder het stof vandaan halen.

Ik kan niet in een woord beschrijven hoe het jaar voor ons was. Het was bijzonder, hard werken, emotioneel, heel veel lachen, kibbelen, maar vooral erg mooi. We hebben heel wat kilometers gemaakt, op ons hardloopschoenen en op de snelweg. Jij was meestal de chauffeuse omdat ik nog steeds niets aan mijn angst voor de snelweg gedaan heb tot ergernis van jou. Hoe vaak heb ik wel niet gehoord; ‘’het is goed met jou, dit keer ga je echt zelf rijden of ik zet de auto aan de kant.’’ Nou dat heb je gelukkig nooit gedaan. Wanneer je net zoals wij praktisch 24/7 samen bent kan het niet anders dan dat wij ook kibbelen. Gelukkig blijven wij daar nooit in hangen want anders…..

Soms vragen mensen ons of we Healthy Sisters ook alleen zouden kunnen doen. Maar ik zou het niet kunnen maar vooral niet willen. Ik bedoel dan zou ik elke dag jouw ochtendhumeur moeten missen, wie gaat mij drillen tijdens het hardlopen en nog erger wie gaat het kantoor schoonmaken? Dus nee alleen never. Jij gaat zeker zeggen dat je na bovenstaande zeker alleen kan he?

Ken je deze zinnetje nog? ‘’wat gaan we hier ook alweer doen? Bij elke presentatie of lezing is dit het zinnetje wat ik hoor. Dit zeg je niet uit disinteresse, helemaal niet want we hebben dan de presentatie al 100x doorgenomen. Maar juist omdat je op de een of ander manier zenuwachtig bent en niet weet wat je op zo’n moment moet zeggen. Waar ik dus niks van begrijp, want kletsen kan jij als geen ander. Niet voor niets zijn onze taken opgesplitst. Jij doet de talk i do the work. Oh jaaaa laten we het niet hebben over hoe goed je bent in namen onthouden (NOTTT!!). Oh goddddd terwijl ik dit typ moet ik zo hard lachen en lachen doen wij elke dag weer heel veel ondanks soms alle shit. Weet je nog Tierop? Echt niemand maar dan ook niemand laat me zo hard lachen als jij. Jouw humor is gewoon geweldig.

Ik kan zo weer een boek kunnen schrijven over alles wat wij meemaken. Ik ben zo dankbaar dat ik dit met jou mag meemaken. Dat we het afgelopen jaar weer samen hebben geknald. Heel veel bewondering hoe jij dat hebt gemanaged met een heel huishouden. Daarom vergeef ik je ook hierbij alle momenten dat je te laat was.

Bedankt dat jij mijn 2017 zo’n mooie glans gegeven hebt.

Dikke kus Nejoem!

PS: Hou je aub op over dat je zin hebt in een bruiloft?

[ads2]

You Might Also Like...