0

Brief aan Najima: Ik heb een todo list voor je!

Hey lieve Nejoem inoe,

Wat leuk om mij een brief te schrijven. Wat onze volgers misschien niet weten is dat ik de brief ook gisteren voor het eerst online heb gelezen. Altijd fijn om zulke brieven te ontvangen in tegenstelling tot je mails. Ik ben altijd bang deze te openen.

Of ik ook vind dat het jaar omgevlogen is? En of ik dat vind. Het is echt in een vogelvlucht voorbij gegaan. Met veel mooie momenten en zeker ook mindere. Hard gewerkt maar ook genoten van de resultaten. We hebben plekken in Nederland gezien waarvan we niet eens wisten dat ze bestonden. We hebben mensen ontmoet waar we nog steeds mooie contacten mee hebben. We hebben ook mensen ontmoet die we hopelijk gauw weer vergeten. Hihihi

Een bijzonder jaar was het zeker op alle fronten. Soms staan we er niet te lang bij stil maar we zijn gewoon CEO van Healthy Sisters. Hier kunnen we echt om lachen maar het is echt gewoon zo. We hebben een prachtig kantoor waar we al zeg ik het zelf hard werken. Ik werk iets harder maar dat terzijde. Al is het maar voor het extra poetswerk dat ik doe. Ik heb jou nog nooit met een stofdoek op kantoor gezien. Maar goed ik beheer ook HS voor 51% ? daarvoor moet je soms iets meer voor doen!

Even terugkomend op het rijden. Daar heb je het alweer. Weer zie je dat ik harder werk. Ik vervoer je overal naar toe. Terwijl jij naast mij met een coffee to go zit kan ik rijden van hot naar her. En dan ook nog zeuren dat de boetes voor mijn eigen rekening zijn en zeker niet van de HS rekening af gaan. Met de pinkje omhoog ook nog even vermelden dat ik bij de eerst volgende tankstation moet stoppen voor een sanitaire stop. Als ik dan vervolgens vraag om meteen te tanken vertel je me duidelijk dat je mijn assistent niet bent maar de CEO van HS. Hoezo of wij weleens ruzie maken! Hahahhaha lach me echt altijd ziek om jou!

Healthy Sisters alleen doen? Why not? Alleen de S eraf en Healthy Sister is geboren. Natuurlijk niet! Als mensen zo’n vraag stellen vraag ik me oprecht af of ze ons echt kennen. Healthy Sisters is Rachida en Najima, PUNT UIT! ?

Ik hoop nog heel lang met jou te mogen werken. Werkelijk waar kan ik me geen betere zakenpartner voorstellen. Zonder gekheid maar jij zegt vaak dat zonder jou geen HS en dat klopt ook wel. Jij bent zakelijk, weet wat je wil en brengt HS elke keer naar een next level. Er staat weer Inscha Allah een mooi jaar op alle fronten op ons te wachten en waar we gewoon weer gaan knallen alleen dan net iets harder. Aanstaande zondag komt er een video online waar we uitgebreid gaan terugblikken en vooruit kijken!

To do list van mij voor jou (2018):

  • kantoor poetsen
  • vaker rijden ?
  • wellicht een puppy cursus? ?
  • ja sorry naar toch ook wel die bruiloft ??

Een dikke 3iziet (knuffel) Rachida ?