0

Bijna kerstvakantie…

Als jullie dit lezen heb ik officieel vakantie. Naast Healthy Sisters ben ik drie ochtenden werkzaam op een basisschool. Je voelt hem nu natuurlijk wel aankomen. Ik ben dus ook echt elke schoolvakantie vrij. Dit is zo fijn met schoolgaande kinderen. Ik hoef nooit geen vrij te vragen om mijn kinderen op te vangen. Maarrrr even terug naar het begin. Ik heb vandaag al vakantie en mijn kinderen vrijdagmiddag. Dan gaan wij samen genieten van twee heerlijke weken vakantie. Dit is onze eerste vakantie waar we geen vakantieplannen vooraf hebben gemaakt. Ik heb wel samen met de kinderen een aantal plannetjes gemaakt:

Het meest heerlijke is in de ochtend rustig wakker worden en gezellig met z’n allen ontbijten zonder gehaast. 

We gaan o.a. schaatsen, alleen schaatsen op een overdekte baan vinden de kinderen wat saai. Daarom willen we het liefst naar een openlucht ijsbaan gaan. Deze heb je meestal in de grotere steden. Na het schaatsen mag een warme chocolademelk natuurlijk niet ontbreken.

Kindertheatervoorstelling: de kinderen vinden dit echt “gaaf” We hebben nog een aantal entreekaarten en gaan hier zeker gebruik van maken. Sprookjesboom de Musical is overigens een aanrader voor ouders met kleine kinderen.

Dierentuin: we hebben een jaarabonnement op de Zoo in Duisburg. We zijn er inmiddels tig keer geweest maar de kids krijgen er nog steeds niet genoeg van. Je hebt o.a. een dolfinarium in het dierentuin waar ze om de zoveel tijd een show geven. Dit vinden de kinderen geweldig.

Dagje zwemmen in een subtropisch zwembad: mijn kinderen zijn echte waterratten en zijn dus erg blij met een dagje zwemmen. Voordeeltje, ‘s avonds vallen ze meteen in slaap en heb jij een rustige avond 😉

We hebben een nieuwe overdekte speelparadijs in Helmond. Ideaal als het weer niet meewerkt. Deze gaan we natuurlijk ook even uitproberen.

Ennnnn…..wat ook zeker niet mag ontbreken is met z’n allen in pyjama’s filmmarathons houden!

amin

Verder laten we het een beetje over ons heen komen en proberen we zoveel mogelijk met en van onze kinderen te genieten. Het zou zo maar kunnen dat we er toch even tussenuit knijpen;)

Samen met mijn Healthy kids wensen wij jullie allemaal alvast een hele fijne vakantie en geniet er allemaal lekker van!

Healthy Sisters & Kids