0

Mommy Diary: Amin en Sarah zijn jaloers op Noor ?

Het zal jullie niet ontgaan zijn dat de dag der liefde voorbij is gekomen. Ik vind dat je elke dag lief voor elkaar moet zijn en niet perse alleen op 14 februari. We vieren het niet maar gaan wel al jaren standaard op 14 februari met ons gezin uit eten. Voordat we er zelf iets over zeiden vroegen de kids zich af of waar we dit jaar maar toe gingen! En natuurlijk mag ons nichtje die bij ons logeert ook mee. ❤️

Nadat we lekker hebben gegeten mogen de kinderen als toetje een suikerspin. Deze wordt ter plekke gemaakt.

Noor heeft er mooie hartjes vormpjes van gemaakt. Ach ja het is natuurlijk ook de dag der liefde ?

Toen we thuiskwamen stond er Noortje een enorme verrassing te wachten. Ze had anoniem een valentijnskaartje gekregen van een echte Valentijn! Ik zal jullie uitleggen waarom hij een echte Valentijn is. Noortje heeft het kaartje gekregen van haar neef Tarik (ze schelen precies 2 maanden en 2 weken) uit Utrecht. En deze schattebout is op Valentijnsdag geboren! Een echte Valentijn dus. Amin en Sarah waren stiekem best jaloers op Noortje. Ja laten we eerlijk zijn, wie krijgt er nou een kaartje met als tekst “voor de liefste nichtje” Noortje heeft het het kaartje een speciale plekje op haar kamer gegeven en glundert nog steeds. ?

Sarah ging er spontaan een bril van dragen. Ze geloofde haar ogen niet! ? Dit is één van de duizenden selfies die we dagelijks samen maken met alle soorten filters. ?

Afgelopen week hebben we weer geboft met het zonnetje. Je merkt ook weer dat de kinderen meer naar buiten willen. Ik kan hier alleen maar van genieten.

We hebben een lange wandeling met ze gemaakt. Door een prachtige omgeving van bossen en plassen water. Op sommige plekken was het toch nog bevroren. Amin vroeg of hij mocht schaatsen. Daar is het ijs nog te dun voor. Maar volgens de weersverwachtingen kunnen we volgende week op natuurijs schaatsen. #benbenieuwd ⛸

Ze hebben de afgelopen dagen met papa ook heel wat potjes gevoetbald ⚽️

Amin die zijn zusje meeneem voor een ritje ? Hij is de grote stoere broer ??

Van mij mag het zonnetje elke dag schijnen. Je merkt dat iedereen weer een stuk vrolijker is ☀️
Laten we afspreken om elke dag lief voor elkaar te zijn en niet alleen op 14 februari en dat we het zonnetje er maar gewoon bij denken! Deal? ??

Healthy kids en ik wensen jullie allemaal liefdevolle en zonnige dagen toe ?