0

Amin, de smeerkees(je)

Over anderhalve week hebben we vakantie!!! De kinderen zijn de dagen echt aan het aftellen. En eerlijk gezegd doe ik met ze mee. Ik was van de week in de action om voor Amin’s traktatie te kijken, ja ja onze kleine jongen wordt vrijdag alweer 7, en toen kwam ik deze geweldige luchtbedjes tegen. Ik appte Sarah meteen met de vraag welke ik zou meenemen. Ze was aan het twijfelen en heb ze daarom allemaal maar genomen. ☀️


De flamingo heeft Sarah gereserveerd. Noor gaat voor de donut. Ook erg lekker! ?


Voor Amin maakt het niet zoveel uit.


Na dat ik dit allemaal liet zien vroeg hij of ik ook een krokodil had gekocht….?


Ik was dus bij de Action voor hele andere dingen. Herkenbaar?? Voor Amin’s verjaardag. Ik heb daar de uitnodigingen gekocht voor zijn kinderfeestje.


En voor bij de traktatie is een kleinigheidje altijd erg leuk. Met het mooie weer kunnen de kids buiten bellen blazen.


Verder was er deze week ook een moddermiddag. Amin heeft genoten. Zo zag hij eruit toen ik hem van school ophaalde. (De meeste kinderen kwamen gewoon droog en schoon uit school


Amin heeft deze week ook een boekpresentatie op school gehad. Ik ben echt trots op mijn grote knul!

Wie het deze week ook erg druk met school heeft gehad is Sarah. Ze had haar toetsweek en als jullie dit lezen is ze met haar vriendinnetje een ijsje aan het eten om te vieren dat ze vandaag de laatste toetsen hebben gemaakt.

Dit is het vriendinnetje met wie ze de hele toetsweek heeft doorgebracht. De hele week…dag en nacht! Toppertjes ?

 


Vroegen was vier op een rij mijn lievelingspelletje. Dit is nu ook grote favoriet bij de kids. De laatste tijd spelen we vaak vier op een rij in de avond. Hebben jullie ook een favoriete gezelschapsspel?


Yeeeeeyyyyyy! Ze hebben een mooi rapport en gaan allebei over naar een andere klas. Dat verdient toch een cadeautje? ?

Een cadeautje of twee of drie of vier……. nee ze hebben allebei twee cadeautjes gekregen!

Wat is Robin toch een lieverd. Ik kreeg deze mooie rozen omdat ik zo goed voor haar had gezorgd. Ik hoop dat Sarah het goede voorbeeld neemt en voor Peggy (mama van Robin) ook een bedankje heeft. ?