0

Ali en ik liggen in een clinch!

Voor de weerkundigen begint de herfst op 1 september. Rond 23 september begint de astronomische herfst. Officieel gaat de herfst in op 21 september. Voor mijn gevoel is de herfst al na ons vakantie begonnen. Begrijp me niet verkeerd want ik ben echt dol op alle jaargetijden alleen hou er niet zo van als het in juli/augustus al herfst is. Begrijpen jullie wat ik bedoel?

Als we dat toch in de herfstsferen zitten dan moeten we er maar iets van gaan maken. Noor onze creabea heeft al kastanjes, eikels en mooie gekleurde bladeren gevonden en een heuse herfstdoos gemaakt. ??

Ook het afspreken met vriendjes en vriendinnetjes lossen we creatief of als het buiten enorm plenst. Dan houden we gewoon een filmmiddag.

Inclusief rolluiken naar beneden, dekentjes over de kids heen en natuurlijk popcorn! Ze hebben echt genoten en ik lag er gewoon lekker tussen. ??

Omdat het elke keer zo regent zoek ik wel momenten dat het droog is om toch met de kinderen even buiten frisse lucht te halen. De laatste tijd willen ze vaker op de fiets. Dat is natuurlijk ook lekker. Zo hebben zij ook hun portie beweging gehad. ??‍♀️??

Vandaag gaat onze neefje en grote vriend mee. Amin en Noor zijn door het dolle heen. Ze vinden het altijd leuk als Sami met ons meegaat. Ze spelen altijd zo leuk met elkaar.

Noortje maakt er meteen misbruik van (ze krijgt altijd alles voor elkaar bij hem) en gaat meteen haar nieuwe spelletje met hem spelen. Een spellingkwartet, een aanrader. Spelenderwijs toch met spelling bezig zijn. ?

Ali en ik liggen een beetje in de clinch. Ik wil Amin’s haar laten groeien en hij wil Amin naar de kapper brengen. Amin heeft vaker lang haar gehad en heeft daar ook echt het haar voor. Maar Ali vind Amin met een kort koppie leuker. Dilemma dilemma. Wat vinden jullie ervan? Lang of kort? ??‍♂️

Vandaag eten Nydia en Daniël met ons mee. Nydia heeft maanden tijdens ons boekproject, elke woensdagmiddag samen met mij de kids opgehaald.

De kids zijn blij dat ze er vandaag weer is. Samen met de kinderen dekken we de tafel en ze helpen mij met koken. ?

Papa is jarig, hoera hoera! Uiteraard hoort hier taart bij. We hebben er lekker van gesmuld. Vinden jullie het ook zo leuk hoe de kids Ali erop hebben gezet. ?

Fijne herfst allemaal ??