0

Mommy diary: Ali en de kids sloven zich uit!

“Mensen die van dieren houden, houden nog meer van mensen”

Deze zin kwam ik laatst op het internet tegen en deed me meteen aan Amin denken. Hij is een grote dierenvriend maar een nog grotere mensenvriend. ?

Hij is dol op dieren maar hij vindt Freek Vonk ook geweldig. Jij heeft het er nog steeds over dat Freek door een haai is gebeten. Hij vindt Freek dapper en stoer. Dus toen we boodschappen aan het doen waren bij AH moest hij even met zijn grote held op de foto. En een schildpad van meneer Vonk mocht natuurlijk niet ontbreken. ?

Het schildpad is helemaal opgenomen in de dierenfamillie van Amin. ?

Sarah heeft van tante Najima deze prachtige bling bling masker gekregen. Noor mocht hem een keer lenen. Zoals elke avond voordat ik ga slapen controleer ik de kids. Zo lag mevrouw Noor erbij. In diepe slaap en zooo schattig. Ik heb de masker maar eraf gehaald en dat werd me in de ochtend niet in dank afgenomen. “Mama, door jou heb ik niet lekker geslapen. Je had de masker niet af moeten doen”! Ok, dat is duidelijk. Mama’s hebben het altijd gedaan….zucht! ?

Weet je wat ik zo leuk vind? Dat mijn kinderen vier op een rij net zo leuk vinden als mij. Dit was en is nog steeds mijn favoriete gezelschapsspel. Normaal speel ik altijd tegen één van hun maar tegenwoordig weten ze de spelregels prima en spelen ze tegen elkaar. Zo leuk! ?

De kids hebben een dagje bij atschie Miema (tante Najima)doorgebracht. Ze hebben zoals altijd genoten. Natuurlijk sluiten de ze dag af met een selfie! ??

Op zondag kookt Ali altijd. Hier kan ik echt van genieten. Wetend dat ik niets hoef klaar te maken. Vaak besteld hij wat en dan zegt hij: “ik heb toch voor eten gezorgd”. Maar deze keer heeft hij zich flink uitgesloofd in de keuken. Hij heeft zelf pizza gemaakt.

Als ik zelf zeg dan bedoel ik echt de volledige pizza helemaal zelf gemaakt. Inclusief bodem. De kids hebben hem enorm geholpen. Eerlijk is eerlijk, het was echt verrukkelijk. #topteam ?

Noor en Amin hebben nog een klein verzoekje…

Stemmen kan hier! Alvast bedankt voor het stemmen! ??❤️

Fijne dag en tot volgende week!

Healthy Mommy & Kids