0

Aftellen is begonnen!

Door alle drukte en hectiek vergeet ik even dat ik over een week mijn 2e halve marathon van dit jaar ga lopen. Nou ja vergeten, in mijn hoofd leek 11 oktober nog zo ver weg.

Maanden naartoe gewerkt, getraind, gelachen en afgezien met onze team is het aftellen nu toch echt begonnen. Nog meer kilometers maken, nog meer op voeding letten (alsof ik dat niet genoeg doe) nog meer mijn rust pakken (waar haal ik de tijd vandaan) en focussen op 11 oktober.

Laat ik voorop stellen, ik heb er zoveel zin in, zeker met de team waarmee we de halve gaan lopen. Mijn eerste marathon liep ik in maart in Utrecht, 11 oktober wordt het een thuis wedstrijdje in Eindhoven. Hier en hier kun je de verhalen teruglezen

Maar alsof de duivel ermee speelt, heb ik hier en daar pijntjes, de vorige keer begon het ook zo. Mijn tijd in maart was niet geweldig en als doel heb ik een tijd in mijn hoofd. En nee, die deel ik nog even niet met jullie. Als ik mijn doel haal, dan ga ik mezelf zo erg verwennen. Ik heb al een hele shoplijst samengesteld. (Wie hou ik voor de gek? Ga ik toch kopen)

Want, we hebben met z’n allen keihard getraind, soms was het zoeken naar momenten om te lopen. Met 6 mensen heb je ook te maken met 6 drukke agenda’s. Maar we did it!

We liepen niet alleen, we voerden ook diepgaande gesprekken (therapyrun) deelde levenservaringen maar bovenal we hadden onwijs veel lol met elkaar.

Over precies 1 week sta ik aan de start met 5 kanjers. Ik had me geen beter gezelschap kunnen wensen dan deze mensen. Jullie zijn geweldig! Bedankt voor alles.

 

Matties for life ????