0

9 redenen waarom herfst wél leuk is!

Vandaag is het officieel herfst, voor mijn gevoel is het al een tijdje herfst. Maar om niet alleen het negatieve te zien wat de herfst met zich brengt, ga ik vandaag de leuke dingen van de herfst met jullie delen.

  • Persoonlijk vind ik kleding/outfits in de herfst veel makkelijker te vinden en combineren. Met hoge temperaturen en hoofddoek is dit nogal een uitdaging.
  • Je mag weer sjaals om doen die net zo dik en zacht zijn als je dekentje op de bank
  • Over de bank gesproken (fleece) dekentjes mogen weer tevoorschijn komen!
  • In de herfst begin het tv en serie seizoen weer… een serietje kijken is veel lekkerder in de herfst dan zomer. Geeft meer dat serie gevoel. Je voelt je ook niet schuldig omdat je dan de zonnestraaltjes mist. Niets geeft een lekkerder gevoel dan jezelf opsluiten op zondag
  • Oh ja, chocolademelk drink je veel meer in de herfst…uiteraard wel de gezondere versie.
  • Als een echte slaapkop móét ik dit zeggen. Uitslapen in de herfst is zoveel beter dan met warme temperaturen. Ultieme geluksgevoel is slapen tíjdens een flinke regenbui!
  • Tot 2-3 jaar geleden droeg ik ze nooit. Maar ergens is het mis gegaan en leef ik in de herfst en winter in SWEATERS! Dus ja, SWEATER WEATHER
  • Ik ben dus soort van koffie verslaafd maar in de herfst staat thee iets vaker op het menu dan koffie. Net zoals soep en SNERT oftewel Bissara
  • KAARSJES!!! Dit heeft geen uitleg nodig.

Het allerfijnste vind ik dat hardlopen zoveel fijner en makkelijker is in de herfst!

Voor mij genoeg redenen om de herfst te omarmen. Laten we ervan genieten want veranderen kunnen we het toch niet.  Vul jij mijn lijstje verder aan of laat me weten welke punt we gemeen hebben? Fijne herfst!